LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs do t’ju ndihmojë të eksploroni mundësitë e pafundme në Panairin e Karrierës dhe Punësimit

Telegrafi Jobs do t’ju ndihmojë të eksploroni mundësitë e pafundme në Panairin e Karrierës dhe Punësimit

Mundësi për të gjithë studentët ambicioz dhe punëdhënësit vizionarë! Bëhuni gati për të shpalosur potencialin tuaj dhe për të zbuluar mundësi të pafundme në Panairin e Karrierës dhe Punësimit të Kolegjit AAB, ku Telegrafi Jobs do të jetë pjesëmarrës dhe njëkohësisht do të bëhet udhërrëfyes drejt një të ardhmeje më të ndritur.

Reklama

Stafi i përkushtuar i Telegrafi Jobs përgjatë datave 19-20 maj do të takojë studentët ambicioz dhe t’i ndihmojë ata të eksplorojnë një gamë të gjerë mundësish për karrierë.

Telegafi Jobs për dy ditë me radhë do të ofrojë udhëzime të personalizuara për karrierë për t’i ndihmuar studentët të marrin vendime të informuara për të ardhmen e tyre. Me një rrjet të gjerë punëdhënësish dhe mundësi pune, studentët mund të lidhen drejtpërdrejt me menaxherët e punësimit nga kompani me reputacion.

Mos e humbisni këtë mundësi të vlefshme për të formuar të ardhmen tuaj profesionale. Vizitoni stendën e Punës në Telegrafi në Panairin e Karrierës dhe Punësimit të Kolegjit AAB më 19 dhe 20 maj.

Lëreni Telegrafi Jobs t’ju udhëheqë drejt karrierës së ëndrrave tuaja!

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: Telegrafi Jobs

Instagram: telegrafi.jobs

Email: jobs@telegrafi.com

Tel: +383 48 603 607