Herën e fundit, dhe ndoshta të parën, që kemi parë një telefon të palosshëm dyfish ishte kur Xiaomi filloi të promovonte qasjen e tyre të palosshme, me rrjedhje që filluan në janar, pasuar nga marketingu zyrtar dhe më shumë në mars.

Duket se kompania kineze nuk është e vetmja që eksploron idenë.

LG ka shmangur temën e pajisjeve të palosshme vitin e kaluar, pasi kompania preferoi të shkonte me një ekran dytësor për V50 ThinQ, dhe pasardhësin e tij të ardhshëm në IFA 2019, por mund të hidhet direkt në një telefon të palosshëm dyfish, sikurse patenta e paraqitur në kohët e fundit zbulon.

Parashtruar në Kinë më 6 Mars të këtij viti, patenta përshkruan dhe tregon, përmes skicave të saj, një telefon që do të kishte një palosje të dyfishtë, i cili, kur shpalosej, do të ishte dy herë më i gjerë se versioni i palosur i tij.

Nëse pajisje do të mbetet vetëm koncept apo do të futet në prodhim, mbetet të shihet. /Telegrafi/