Rezulton se disa të famshëm janë të lidhur me farefisninë që vetë ata as nuk dinin derisa u bënë të famshëm.

Reklama

Bright Side gjeti shtatë çifte njerëzish të famshëm që dolën të jenë të afërm, edhe pse ndonjëherë qëndrojnë larg njëri-tjetrit, transmeton Telegrafi.

Nicolas Cage dhe Sofia Coppola

Emri i vërtetë i Nicolas Cage është Nicolas Kim Coppola. Ka 10 të afërm në familjen e aktorit të Hollivudit dhe të gjitha ato janë të lidhura me kreativitetin dhe kinematografinë. Një nga të afërmit e tij është Sofia Coppola, drejtoreshë e filmave “Lost in Translation” dhe “Marie Antoinette”. Sofia është një kushërirë e Nicolas Cage.

Reklama

Guy Ritchie dhe Kate Middleton

Regjisori i njohur Guy Ritchie dhe Kate, dukesha e Kembrixhit, janë të afërm. Guy dhe Kate janë të vetëdijshëm për faktin se ata janë të afërm, edhe pse të largët. Guy ishte edhe në dasmën e Kate dhe Princit William. Paraardhësit e tyre të përbashkët janë bashkëshortët David Martineau dhe Sarah Meadows që jetuan në shekullin XVIII.

Reklama

Angelina Jolie dhe Hillary Clinton

Kush do të kishte menduar se Angelina Jolie kishte një të afërm midis politikanëve amerikanë? Jean Cusson është paraardhësi që lidh Angelina Jolie dhe Hillary Clinton. Këto gra janë kushërira në brezin e nëntë.

Reklama

Justin Bieber dhe Ryan Gosling

Justin Bieber gjithashtu ka një pemë të madhe familjare ku mund të gjeni njerëz të famshëm. Një nga të afërmit e Justin është Ryan Gosling. Justin dhe Ryan janë kushërinjtë në brezin e 11-të.

Pharrell Williams dhe Timbaland

Dy prodhuesit e talentuar Pharrell Williams dhe Timbaland janë të afërm të gjakut. Këta muzikantë të famshëm janë kushërinjtë.

Matt Damon dhe Ben Affleck

Miqtë dhe bartësit e Akademisë Matt Damon dhe Ben Affleck janë gjithashtu të afërm. Lidhja e këtyre djemve është e largët, por ekziston. Matt dhe Ben janë kushërinjtë në brezin e 10-të me njëri-tjetrin.

Reklama
Reklama

Prince Charles dhe Ralph Fiennes

Ralph Fiennes zbuloi rrënjët mbretërore në pemën e tij familjare. Charles, Princi i Uellsit, është kushëriri i tetë i Ralphit. /Telegrafi/