Tap n’Shije, si çdo të mërkurë, ju fton t’u përgjigjeni 10 pyetjeve me shije, ku shpërblimet dhe argëtimi do të ju ndreqin mbrëmjen.

Nga ora 15:00 fillon regjistrimi dhe nga ora 19:00 fillon transmetimi Live në GjirafaVideo.

Ju mund të regjsitroheni për Tap n’Shije duke klikuar këtu. Regjistrimi është i domosdoshëm që të luani.

Sonte gjithashtu është TapQuiz i 50, që nga fillimi i tij në muajin nëntor. TapQuiz vazhdon të rritet dhe të bëhet më i mirë, si nga loja, pyetjet, befasitë e shpërblimet.

Sonte dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë fiton Set: Orë Esprit dhe dy byzylykë
Vendi i dytë fiton Parfum Burberry
Vendi i tretë fiton Çantë Vans
Kliko këtu për t’u regjistruar.

Si gjithmonë, një dhuratë e katërt i dhurohet komentuesit më të mirë.

Ju gjithashtu mund të pajiseni me tituj të ndryshëm, si emblema, grada nderi dhe grada rrufe për të cilat mund të zbuloni më shumë duke klikuar këtu.

Që të regjistroheni ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
-Kliko mbi Live TV
-Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo”
-Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
-Klikoni “Hyr në quiz”
-Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.