LAJMI I FUNDIT:

Shoferët

38 Artikuj

200 shoferë të sanksionuar në Shkup: 97 për vozitje të shpejtë

200 shoferë të sanksionuar në Shkup: 97 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Policia aksion ndaj shoferëve të dehur në Tetovë dhe Gostivar

Policia aksion ndaj shoferëve të dehur në Tetovë dhe Gostivar

Maqedonia e Veriut
Drejtuesit mendojnë se ligjet e Mbretërisë së Bashkuar për rripat e sigurimit janë shumë të buta

Drejtuesit mendojnë se ligjet e Mbretërisë së Bashkuar për rripat e sigurimit janë shumë të buta

Auto Lajme
Në Shkup janë sanksionuar 157 shoferë, 44 për shpejtësi tej normave të lejuara

Në Shkup janë sanksionuar 157 shoferë, 44 për shpejtësi tej normave të lejuara

Maqedonia e Veriut
93 shoferë të sanksionuar në Shkup

93 shoferë të sanksionuar në Shkup

Maqedonia e Veriut
Për shkak të protestës, nesër në disa rrugë të Shkupit do të ketë regjim të posaçëm komunikacioni

Për shkak të protestës, nesër në disa rrugë të Shkupit do të ketë regjim të posaçëm komunikacioni

Maqedonia e Veriut
47 sanksione për shoferët e autobusëve që transportojnë nxënës në Maqedoninë e Veriut

47 sanksione për shoferët e autobusëve që transportojnë nxënës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Shkup: 180 gjoba për shoferët në një ditë

Shkup: 180 gjoba për shoferët në një ditë

Maqedonia e Veriut
Sezoni dimëror fillon më 15 nëntor, policia me thirrje për shoferët: Duhet t’i keni pajisjet e nevojshme për ngasje

Sezoni dimëror fillon më 15 nëntor, policia me thirrje për shoferët: Duhet t’i keni pajisjet e nevojshme për ngasje

Kosovë
MPB: 183 shoferë të sanksionuar në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë

MPB: 183 shoferë të sanksionuar në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Janë sanksionuar 175 shoferë në Shkup, 42 ishin nën ndikimin e alkoolit

Janë sanksionuar 175 shoferë në Shkup, 42 ishin nën ndikimin e alkoolit

Maqedonia e Veriut
Sanksionohen 160 shoferë në Shkup

Sanksionohen 160 shoferë në Shkup

Maqedonia e Veriut
35 përqind e qytetarëve të Maqedonisë shkojnë në punë me makinat e tyre

35 përqind e qytetarëve të Maqedonisë shkojnë në punë me makinat e tyre

Maqedonia e Veriut
Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Trend
Gjobiten 168 shoferë në Shkup, 25 për shpejtësi tej normave të lejuara

Gjobiten 168 shoferë në Shkup, 25 për shpejtësi tej normave të lejuara

Maqedonia e Veriut
Reshjet e borës, policia apelon te shoferët për kujdes gjatë vozitjes

Reshjet e borës, policia apelon te shoferët për kujdes gjatë vozitjes

Kosovë
Nëse semaforët nuk funksionojnë, kush ka përparësi në kryqëzim? Vetëm shoferët më të mirë do ta dinë përgjigjen menjëherë

Nëse semaforët nuk funksionojnë, kush ka përparësi në kryqëzim? Vetëm shoferët më të mirë do ta dinë përgjigjen menjëherë

Trend
Nga sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

Nga sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

Kosovë
Shqipëri, vozitën deri në 177 km/h, arrestohen shtatë shoferë

Shqipëri, vozitën deri në 177 km/h, arrestohen shtatë shoferë

Shqipëri
Drejtimi i veturës: Burrat apo gratë janë më të rrezikshëm gjatë ngasjes?

Drejtimi i veturës: Burrat apo gratë janë më të rrezikshëm gjatë ngasjes?

Auto Lajme
Lirohen nga obligimi për karantinim shoferët kosovarë e të huaj që transportojnë mallra

Lirohen nga obligimi për karantinim shoferët kosovarë e të huaj që transportojnë mallra

Kosovë
Shoferët që dëgjojnë këngët e kësaj këngëtareje në makinë kanë më pak stres dhe probleme kardiake

Shoferët që dëgjojnë këngët e kësaj këngëtareje në makinë kanë më pak stres dhe probleme kardiake

Shëndetësi Lajme
Maqedoni, prej nesër gomat e dimrit dhe zinxhirët të obliguara

Maqedoni, prej nesër gomat e dimrit dhe zinxhirët të obliguara

Maqedonia e Veriut
Policia: Kujdes, mjegulla mund të jetë rrezik për shoferët

Policia: Kujdes, mjegulla mund të jetë rrezik për shoferët

Kosovë