LAJMI I FUNDIT:

Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Klubi i famshëm gjerman i automobilave ADAC i është përkushtuar punës dhe edukimit për përmirësimin e sigurisë në trafik për më shumë se 100 vjet

Reklama

Fjala është për klubin më të madh të adhuruesve të automobilave në Evropë, i cili mbledh 18 milionë anëtarë, si dhe klubin më të madh të motoçiklistëve, i cili ka të anëtarësuar rreth 1.5 milionë motoçiklistë.

Në faqen e vet në Facebook, ADAC publikon vazhdimisht detyrat e testimit të trafikut, duke i lënë ndjekësit të ofrojnë një zgjidhje, transmeton Telegrafi.

Shikojeni mirë këtë foto dhe përgjigjuni në cilën radhë duhet të lëvizin automjetet në kryqëzim?

Zgjidhja:

Makina e kuqe është e para që kalon nëpër kryqëzim, sepse qëndron në rrugë me të drejtë përparësie. Ajo ndiqet nga një kamion i verdhë, pasi vjen nga një rrugë me përparësi në një rrugë pa përparësi.

Si makina blu ashtu edhe ajo jeshile janë në rrugën me prioritet më të ulët dhe përfshihen në rrugë me të drejtë përparësie, ndaj për to zbatohet rregulli i anës së djathtë. Prandaj, e para kalon makina blu. /Telegrafi/


Në trend Stil

Më shumë
Dy rregulla të kopshtarëve për një rendiment më të mirë të domates

Dy rregulla të kopshtarëve për një rendiment më të mirë të domates

Kopshtaria
Preferencat e meshkujve për gjokset e femrave tregojnë shumë për personalitetin e tyre

Preferencat e meshkujve për gjokset e femrave tregojnë shumë për personalitetin e tyre

Lifestyle
Largoni njollat e deodorantit: Truket që mund t'ju ndihmojnë të mbani rrobat tuaja të pastra

Largoni njollat e deodorantit: Truket që mund t'ju ndihmojnë të mbani rrobat tuaja të pastra

Bëje vet
Gjyshja dhe gjyshi po divorcohen: Çfarë të bëjmë më pas?

Gjyshja dhe gjyshi po divorcohen: Çfarë të bëjmë më pas?

Këshilla Lifestyle
15 ide për rregullimin e shtëpisë: Ngjyrat më të bukura që do ta bëjnë shtëpinë tuaj shumë të këndshme dhe moderne!

15 ide për rregullimin e shtëpisë: Ngjyrat më të bukura që do ta bëjnë shtëpinë tuaj shumë të këndshme dhe moderne!

Rregullimi i shtëpisë
Për shkak të kësaj, mizat dhe mushkonjat mblidhen në kuzhinën tuaj!

Për shkak të kësaj, mizat dhe mushkonjat mblidhen në kuzhinën tuaj!

Bëje vet
Kalo në kategori