LAJMI I FUNDIT:

Prerja e flokëve

74 Artikuj

Stili i prerjes së flokëve që do t’i bëjë të duken flokët tuaja më të dendur në çast

Stili i prerjes së flokëve që do t’i bëjë të duken flokët tuaja më të dendur në çast

Flokë dhe stil
Flokëtarja më e urryer te e cila burrat qëndrojnë në radhë: Nuk keni parë kurrë një prerje të tillë flokësh!

Flokëtarja më e urryer te e cila burrat qëndrojnë në radhë: Nuk keni parë kurrë një prerje të tillë flokësh!

Flokë dhe stil
Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Flokë dhe stil
Shkoi te frizeri për ta rruar kokën, vajza që vuan nga kanceri habitet me veprimin e tij – ai bën të njëjtën gjë me flokët e veta

Shkoi te frizeri për ta rruar kokën, vajza që vuan nga kanceri habitet me veprimin e tij – ai bën të njëjtën gjë me flokët e veta

Evropa
Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Flokë dhe stil
Pesë modele flokësh për gratë mbi dyzet vjeçe që i bëjnë të duken më të reja

Pesë modele flokësh për gratë mbi dyzet vjeçe që i bëjnë të duken më të reja

Flokë dhe stil
‘Jawbone bob’ është hiti i ri mes modeleve të flokëve dhe është i përkryer për dimër

‘Jawbone bob’ është hiti i ri mes modeleve të flokëve dhe është i përkryer për dimër

Flokë dhe stil
Modelet më të mira të flokëve me balluke: I fshijnë vitet nga fytyra sjellin ndryshime shumë efektive

Modelet më të mira të flokëve me balluke: I fshijnë vitet nga fytyra sjellin ndryshime shumë efektive

Flokë dhe stil
Një fytyre të rrumbullakët u rrinë mirë balluket anësore, ndërsa asaj në formë zemre balluket me shtresa

Një fytyre të rrumbullakët u rrinë mirë balluket anësore, ndërsa asaj në formë zemre balluket me shtresa

Flokë dhe stil
‘Ishte padyshim një kurbë mësimi’ – Willow Smith pranon se rruajtja e kokës në moshën 12 vjeçare ishte gjëja më ‘radikale’ që ajo ka bërë ndonjëherë

‘Ishte padyshim një kurbë mësimi’ – Willow Smith pranon se rruajtja e kokës në moshën 12 vjeçare ishte gjëja më ‘radikale’ që ajo ka bërë ndonjëherë

Flokë dhe stil
Emily Ratajkowski tregon format me bikini të kuqe teksa pret flokët në videon e re të TikTok

Emily Ratajkowski tregon format me bikini të kuqe teksa pret flokët në videon e re të TikTok

Flokë dhe stil
Emily Ratajkowski pret vetë flokët, filmon procesin dhe e bën të duket kaq e lehtë!

Emily Ratajkowski pret vetë flokët, filmon procesin dhe e bën të duket kaq e lehtë!

Flokë dhe stil
Emma Watson debuton prerjen e flokëve si fytyra e aromës së re të Prada

Emma Watson debuton prerjen e flokëve si fytyra e aromës së re të Prada

Flokë dhe stil
Helena Christensen pret flokët e saj: U ndjeva mirë

Helena Christensen pret flokët e saj: U ndjeva mirë

Flokë dhe stil
Doja Cat shpjegon pse e rruajti kokën në Instagram Live: Ndihem sikur nuk duhej të kisha kurrë flokë

Doja Cat shpjegon pse e rruajti kokën në Instagram Live: Ndihem sikur nuk duhej të kisha kurrë flokë

Flokë dhe stil
Joey King thotë se çdo grua duhet të rruajë kokën të paktën një herë

Joey King thotë se çdo grua duhet të rruajë kokën të paktën një herë

Flokë dhe stil
Demi Moore nuk pranon t’i shkurtojë më flokët: Nuk kam asgjë për të vërtetuar

Demi Moore nuk pranon t’i shkurtojë më flokët: Nuk kam asgjë për të vërtetuar

Flokë dhe stil
Halsey tregon prerjen e re të flokëve të inspiruar nga vitet ’90

Halsey tregon prerjen e re të flokëve të inspiruar nga vitet ’90

Flokë dhe stil
Britney Spears tregon prerjen e re të flokëve pas dasmës me Sam Asghari

Britney Spears tregon prerjen e re të flokëve pas dasmës me Sam Asghari

Flokë dhe stil
Mbretëresha Elizabeth debuton prerjen e re të flokëve pas ceremonisë “Platinum Jubilee”

Mbretëresha Elizabeth debuton prerjen e re të flokëve pas ceremonisë “Platinum Jubilee”

Flokë dhe stil
Stilisti i flokëve pohon se duhet të “përgatiteni” për termin dy javë më parë

Stilisti i flokëve pohon se duhet të “përgatiteni” për termin dy javë më parë

Flokë dhe stil
Vajza 9-vjeçare mbledh para për forcat e armatosura të Ukrainës, duke i prerë flokët

Vajza 9-vjeçare mbledh para për forcat e armatosura të Ukrainës, duke i prerë flokët

Kuriozitete
Tiffany Haddish për prerjen e flokëve tullace – “Më e gjalla që jam ndjerë ndonjëherë”

Tiffany Haddish për prerjen e flokëve tullace – “Më e gjalla që jam ndjerë ndonjëherë”

Flokë dhe stil
A është kjo prerja më joshëse e flokëve për këtë verë?

A është kjo prerja më joshëse e flokëve për këtë verë?

Flokë dhe stil