LAJMI I FUNDIT:

Papastërti

22 Artikuj

I përdorim çdo ditë dhe nuk jemi të vetëdijshëm se janë plot me baktere

I përdorim çdo ditë dhe nuk jemi të vetëdijshëm se janë plot me baktere

Këshilla Lifestyle
Me ndihmën e këtyre përbërësve do ta hiqni yndyrën nga dollapët e kuzhinës për vetëm pak sekonda

Me ndihmën e këtyre përbërësve do ta hiqni yndyrën nga dollapët e kuzhinës për vetëm pak sekonda

Bëje vet
As soda e bukës, as limoni: Ky produkt largon papastërtitë në banjë më mirë se çdo gjë

As soda e bukës, as limoni: Ky produkt largon papastërtitë në banjë më mirë se çdo gjë

Bëje vet
Rreziku nga papastërtia midis gishtërinjve

Rreziku nga papastërtia midis gishtërinjve

Këshilla mjekësore
Ndodh edhe kjo, ekspertët thonë se miu i kompjuterit është 11 herë më i papastër sesa guaska e tualetit

Ndodh edhe kjo, ekspertët thonë se miu i kompjuterit është 11 herë më i papastër sesa guaska e tualetit

Interesante
KRU ‘Prishtina’ tregon se si trajtohet uji për t’u bërë i pijshëm

KRU ‘Prishtina’ tregon se si trajtohet uji për t’u bërë i pijshëm

Të Tjera
A lidhet me të vërtetë veshja e këpucëve në shtëpinë me papastërtitë dhe mikrobet?

A lidhet me të vërtetë veshja e këpucëve në shtëpinë me papastërtitë dhe mikrobet?

Lifestyle
Pastruesi profesionist zbulon si mund ta mbani automjetin tuaj me erë të freskët për një vit

Pastruesi profesionist zbulon si mund ta mbani automjetin tuaj me erë të freskët për një vit

Bëje vet
Sa shpesh duhet ta pastroni tualetin në mënyrë që të jetë gjithmonë i pastër

Sa shpesh duhet ta pastroni tualetin në mënyrë që të jetë gjithmonë i pastër

Bëje vet
Pastroni sa më shpesh timonin, është pjesa më e ndotur në enterierin e makinës (Foto)

Pastroni sa më shpesh timonin, është pjesa më e ndotur në enterierin e makinës (Foto)

Auto Lajme
Ankesa për gjendjen e mjerueshme të hotelit, mbeturina dhe të vjella nga vizitorët e mëparshëm (Foto)

Ankesa për gjendjen e mjerueshme të hotelit, mbeturina dhe të vjella nga vizitorët e mëparshëm (Foto)

Dështime
Turistët janë të zhgënjyer nga gjendja e Kalasë së Tetovës

Turistët janë të zhgënjyer nga gjendja e Kalasë së Tetovës

Amir Jakupi
Gjendja mizore e dhomës ‘më të lirë’ me qira në Londër (Foto)

Gjendja mizore e dhomës ‘më të lirë’ me qira në Londër (Foto)

Dështime
Mbyllet restoranti i papastër, inspektorët gjetën edhe kërmill të gjallë në frigorifer (Foto)

Mbyllet restoranti i papastër, inspektorët gjetën edhe kërmill të gjallë në frigorifer (Foto)

Dështime
Brenda shtëpisë së papastër ku rriteshin pesë fëmijë (Foto)

Brenda shtëpisë së papastër ku rriteshin pesë fëmijë (Foto)

Nga Bota
Shqetësohet nga papastërtia në dhomë, gjermanja ndërmerr nismën për pastrimin e spitalit të Prizrenit (Video)

Shqetësohet nga papastërtia në dhomë, gjermanja ndërmerr nismën për pastrimin e spitalit të Prizrenit (Video)

Shëndetësi
Studentja fiton çmim për shtëpinë më të papastër në botë (Foto)

Studentja fiton çmim për shtëpinë më të papastër në botë (Foto)

Fun Lajme
Vendet më të papastra dhe më të rrezikshme në shtëpinë tuaj

Vendet më të papastra dhe më të rrezikshme në shtëpinë tuaj

Këshilla mjekësore
Studentët konkurrojnë për banesën më të papastër (Foto)

Studentët konkurrojnë për banesën më të papastër (Foto)

Dështime
Njihuni me njeriun më të papastër në botë: Nuk është pastruar mbi 60 vite, në vend të cigares pinë jashtëqitje të kafshëve (Video)

Njihuni me njeriun më të papastër në botë: Nuk është pastruar mbi 60 vite, në vend të cigares pinë jashtëqitje të kafshëve (Video)

Interesante
Inspektorët tmerrohen nga papastërtia e një lokali ushqimor (Foto)

Inspektorët tmerrohen nga papastërtia e një lokali ushqimor (Foto)

Dështime
Çfarë?! I keni larë gabim duart gjatë gjithë jetës suaj!

Çfarë?! I keni larë gabim duart gjatë gjithë jetës suaj!

Këshilla mjekësore