LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

113 Artikuj

Mbyllet për qarkullim ura në rrugën Prishtinë-Gjilan, Aliu: Së shpejti ndërtohet ura e re

Mbyllet për qarkullim ura në rrugën Prishtinë-Gjilan, Aliu: Së shpejti ndërtohet ura e re

Kosovë
Memoriali i UÇK-së që s’u krye kurrë

Memoriali i UÇK-së që s’u krye kurrë

Kosovë
Klasifikimi i mbeturinave domosdoshmëri – ekspertët e mjedisit thonë se Kosova ka ngecje në këtë fushë

Klasifikimi i mbeturinave domosdoshmëri – ekspertët e mjedisit thonë se Kosova ka ngecje në këtë fushë

Donjeta Zeqiraj
Shukova: Në buxhetin e Ministrisë së Ekologjisë mungojnë mbi 600 mijë euro

Shukova: Në buxhetin e Ministrisë së Ekologjisë mungojnë mbi 600 mijë euro

Politikë
Qeset e plastikës ende pa pagesë në vendin tonë – Shqipëria vitin e kaluar ndaloi përdorimin e tyre

Qeset e plastikës ende pa pagesë në vendin tonë – Shqipëria vitin e kaluar ndaloi përdorimin e tyre

Kosovë
Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Marketing
Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Marketing
Si u shndërrua Brezovica në skemë korrupsioni

Si u shndërrua Brezovica në skemë korrupsioni

Kosovë
Aliu s’merr përgjegjësi për shkeljet në Aviacionin Civil: Deri në shtator e ka mbikëqyrur Kuvendi

Aliu s’merr përgjegjësi për shkeljet në Aviacionin Civil: Deri në shtator e ka mbikëqyrur Kuvendi

Të Tjera
Kryeinspektori i MMPH-së dhe katër inspektorët e Prizrenit lirohen nga akuzat për korrupsion

Kryeinspektori i MMPH-së dhe katër inspektorët e Prizrenit lirohen nga akuzat për korrupsion

Kosovë
Miratohet marrëveshja e bashkëfinancimit për ndërtimin e rrugës Prizren-Tetovë

Miratohet marrëveshja e bashkëfinancimit për ndërtimin e rrugës Prizren-Tetovë

Financa
Nuredini: Ka progres të dukshëm në mjedisin jetësor

Nuredini: Ka progres të dukshëm në mjedisin jetësor

Politikë
Rrëshqitje gurësh nëpër rrugë, Ministria e Mjedisit apelon për kujdes

Rrëshqitje gurësh nëpër rrugë, Ministria e Mjedisit apelon për kujdes

Kosovë
​Qytetarët e Kosovës do të paguajnë për qeset plastike nga janari i vitit të ardhshëm

​Qytetarët e Kosovës do të paguajnë për qeset plastike nga janari i vitit të ardhshëm

Kosovë
Kurti kishte thënë se kanë ndarë buxhet për rrugën Prizren-Tetovë, ministria: Ende s’i kemi siguruar mjetet

Kurti kishte thënë se kanë ndarë buxhet për rrugën Prizren-Tetovë, ministria: Ende s’i kemi siguruar mjetet

Donjeta Zeqiraj
Tiketat ngjitëse për automjetet në mars 

Tiketat ngjitëse për automjetet në mars 

Kosovë
Ministri Aliu jep detaje për projektin e hekurudhës Prishtinë – Durrës

Ministri Aliu jep detaje për projektin e hekurudhës Prishtinë – Durrës

Të Tjera
MMPHI ndalon mbajtjen e tubimeve elektorale në hapësirat e “Shpellës së Gadimes”

MMPHI ndalon mbajtjen e tubimeve elektorale në hapësirat e “Shpellës së Gadimes”

Kosovë
Durmishi thotë se dikush po keqpërdor emrin e tij, duke iu shkruar miqve

Durmishi thotë se dikush po keqpërdor emrin e tij, duke iu shkruar miqve

Kosovë
Statistika shqetësuese – çdo e katërta veturë e futur në Kosovë nuk i plotëson kushtet që të jetë në rrugë

Statistika shqetësuese – çdo e katërta veturë e futur në Kosovë nuk i plotëson kushtet që të jetë në rrugë

Të Tjera
Aliu: Me Strategjinë për Menaxhimin e Mbeturinave synojmë të arrihet një zhvillim i qëndrueshëm sipas normave evropiane

Aliu: Me Strategjinë për Menaxhimin e Mbeturinave synojmë të arrihet një zhvillim i qëndrueshëm sipas normave evropiane

Ekonomi
Protesta para ministrisë, “Drenasi është numër 1 me mjedis të kontaminuar”

Protesta para ministrisë, “Drenasi është numër 1 me mjedis të kontaminuar”

Kosovë
Ministri Aliu formon komision për shqyrtimin e procedurave administrative të lëshuara për operatorët e hidrocentraleve

Ministri Aliu formon komision për shqyrtimin e procedurave administrative të lëshuara për operatorët e hidrocentraleve

Të Tjera
Durmishi: Kemi shpallur tenderin e ri për mirëmbajtjen e rrugëve, buxhetit të vendit ia shpëtuam rreth 22 milionë euro

Durmishi: Kemi shpallur tenderin e ri për mirëmbajtjen e rrugëve, buxhetit të vendit ia shpëtuam rreth 22 milionë euro

Të Tjera