LAJMI I FUNDIT:

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

19 Artikuj

Kosova Journal of Surgery (KJS) zyrtarisht pajiset me numër ISSN

Kosova Journal of Surgery (KJS) zyrtarisht pajiset me numër ISSN

Shëndetësi Lajme
Filloi kursi mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 2/ Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Filloi kursi mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 2/ Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Rifat Latifi përmes “diplomacisë mjekësore” kërkon njohjen e Kosovës nga pesë shtetet e Amerikës Latine

Rifat Latifi përmes “diplomacisë mjekësore” kërkon njohjen e Kosovës nga pesë shtetet e Amerikës Latine

Kosovë
Kursi ATLS- për herë të parë organizohet në Kosovë

Kursi ATLS- për herë të parë organizohet në Kosovë

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 12 dhe i fundit i Kursit: Edukimi Bazik i Specializantëve të Kirurgjisë – Faza e Parë

Mbahet Moduli 12 dhe i fundit i Kursit: Edukimi Bazik i Specializantëve të Kirurgjisë – Faza e Parë

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 10 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Mbahet Moduli 10 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Shëndetësi Lajme
Kolegji i Kirurgëve të Kosovës binjakëzohet me degën e Kolegjit Amerikan të Kirurgëve nga Dakota e Veriut

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës binjakëzohet me degën e Kolegjit Amerikan të Kirurgëve nga Dakota e Veriut

Shëndetësi
Mbahet Moduli 7 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Mbahet Moduli 7 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 6 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Mbahet Moduli 6 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 5 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Mbahet Moduli 5 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Shëndetësi Lajme
Kolegji i Kirurgëve të Kosovës vazhdon me aktivitetet e Komiteteve Profesionale

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës vazhdon me aktivitetet e Komiteteve Profesionale

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 4 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Mbahet Moduli 4 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 3 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Mbahet Moduli 3 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Fillojnë aktivitetin Komitetet Profesionale të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës

Fillojnë aktivitetin Komitetet Profesionale të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 2 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Mbahet Moduli 2 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Prof.Dr.Rifat Latifi: Kirurgjia e Kosovës- mbretëreshë e mjekësisë

Prof.Dr.Rifat Latifi: Kirurgjia e Kosovës- mbretëreshë e mjekësisë

Shëndetësi Lajme
Kolegji i Kirurgëve të Kosovës promovon nesër numrin e fundit të revistës shkencore

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës promovon nesër numrin e fundit të revistës shkencore

Shëndetësi Lajme
Kirurgët e QKUK-së i reagojnë Osmanit: Presidentja injoroi dhe nënçmoi institucionin tonë

Kirurgët e QKUK-së i reagojnë Osmanit: Presidentja injoroi dhe nënçmoi institucionin tonë

Kosovë
Zhuri: MSh të investojë më shumë në shërbime kirurgjike

Zhuri: MSh të investojë më shumë në shërbime kirurgjike

Shëndetësi