LAJMI I FUNDIT:

Kiril Bozhinovski

20 Artikuj

Shtyhet seanca për rastin “Titanik”, mungoi Kiril Bozhinovski

Shtyhet seanca për rastin “Titanik”, mungoi Kiril Bozhinovski

Gjyqësi
Më 18 shkurt fillon gjykimi për rastin “Talir”, Janakieski, Bozhinovski dhe Dimovski në bankën e të akuzuarve

Më 18 shkurt fillon gjykimi për rastin “Talir”, Janakieski, Bozhinovski dhe Dimovski në bankën e të akuzuarve

Gjyqësi
Lirohen nga paraburgimi Janakieski, Bozhinovski, Josifoviq dhe Arsovska

Lirohen nga paraburgimi Janakieski, Bozhinovski, Josifoviq dhe Arsovska

Bashkim Iljazi
Jançev kërkon lirimin e Mijallkovit, Janakieskit dhe Bozhinovskit, thotë se nuk do të arratisen

Jançev kërkon lirimin e Mijallkovit, Janakieskit dhe Bozhinovskit, thotë se nuk do të arratisen

Bashkim Iljazi
OBRM-PDUKM: Janakieski dhe Bozhinovski janë viktima të persekutimit politik

OBRM-PDUKM: Janakieski dhe Bozhinovski janë viktima të persekutimit politik

Amir Jakupi
Janakieski dhe Bozhinovski mbeten në paraburgim, Gjykata e Apelit ua refuzon ankesat

Janakieski dhe Bozhinovski mbeten në paraburgim, Gjykata e Apelit ua refuzon ankesat

Maqedonia e Veriut
Bozhinovski: Arratisja e Gruevskit sjell dëm në të gjithë proceset e vendit

Bozhinovski: Arratisja e Gruevskit sjell dëm në të gjithë proceset e vendit

Rexhep Azizi
Gjykata e Apelit do të vendos për ankesat e Janakieskit dhe Bozhinovskit për masën e paraburgimit

Gjykata e Apelit do të vendos për ankesat e Janakieskit dhe Bozhinovskit për masën e paraburgimit

Bashkim Iljazi
Janakieski dhe Bozhinovski të hënën do të kërkojnë shfuqizimin e masës për paraburgim

Janakieski dhe Bozhinovski të hënën do të kërkojnë shfuqizimin e masës për paraburgim

Amir Jakupi
Me kërkesë të PSP-së arrestohet Sasho Mijallkov

Me kërkesë të PSP-së arrestohet Sasho Mijallkov

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM: Gjykata t’i vlerësoj faktet gjatë vlerësimit të ankesave të Janakieskit dhe Bozhinovskit

OBRM-PDUKM: Gjykata t’i vlerësoj faktet gjatë vlerësimit të ankesave të Janakieskit dhe Bozhinovskit

Amir Jakupi
Stoilkovski: Nuk ka argumente për paraburgim të Janakieskit dhe Bozhinovskit (Video)

Stoilkovski: Nuk ka argumente për paraburgim të Janakieskit dhe Bozhinovskit (Video)

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM kërkon që gjykata t’i lirojë nga paraburgimi Janakieskin dhe Bozhinovskin

OBRM-PDUKM kërkon që gjykata t’i lirojë nga paraburgimi Janakieskin dhe Bozhinovskin

Amir Jakupi
Prokuroria Speciale Publike: Paraburgimi i Janakieskit dhe Bozhinovskit është për shkak se ato planifikonin të arratisen

Prokuroria Speciale Publike: Paraburgimi i Janakieskit dhe Bozhinovskit është për shkak se ato planifikonin të arratisen

Amir Jakupi
Aleksiq: Paraburgimi i Janakieskit dhe Bozhinovskit është për shkak të arratisjes së Gruevskit

Aleksiq: Paraburgimi i Janakieskit dhe Bozhinovskit është për shkak të arratisjes së Gruevskit

Rexhep Azizi
PSP: Janakieski dhe Bozhinovski ishin përgatitur për t’u arratisur

PSP: Janakieski dhe Bozhinovski ishin përgatitur për t’u arratisur

Bashkim Iljazi
Arrestohen dhe paraburgosen Janakieski dhe Bozhinovski

Arrestohen dhe paraburgosen Janakieski dhe Bozhinovski

Bashkim Iljazi
Më 27 prill në Kuvend, SPB Shkup kishte në dispozicion dyfish më pak policë se sa më parë

Më 27 prill në Kuvend, SPB Shkup kishte në dispozicion dyfish më pak policë se sa më parë

Rexhep Azizi
Aksion policor në shtëpitë e Bozhinovskit, dhe disa ish-funksionarëve tjerë

Aksion policor në shtëpitë e Bozhinovskit, dhe disa ish-funksionarëve tjerë

Lirim Shabani
Bozhinovski njofton kundër padi për Rashkovskin

Bozhinovski njofton kundër padi për Rashkovskin

Emir Hamzai