LAJMI I FUNDIT:

Kemal Kılıçdaroğlu

40 Artikuj

Imamoglu mund të bëhet udhëheqës i opozitës, ai pritet ta sfidojë Kiliçdaroglun për kreun e CHP-së

Imamoglu mund të bëhet udhëheqës i opozitës, ai pritet ta sfidojë Kiliçdaroglun për kreun e CHP-së

Turqia
Kılıçdaroglu humb imunitetin, ai mund të përfundojë në gjykatë për fyerjet ndaj Erdoganit

Kılıçdaroglu humb imunitetin, ai mund të përfundojë në gjykatë për fyerjet ndaj Erdoganit

Turqia
Fitorja e Erdoganit zbret lirën turke në nivelin më të ulët historik

Fitorja e Erdoganit zbret lirën turke në nivelin më të ulët historik

Botë
Zgjedhjet në Turqi, kështu votuan qytetarët me shtetësi turke në Kosovë dhe Shqipëri

Zgjedhjet në Turqi, kështu votuan qytetarët me shtetësi turke në Kosovë dhe Shqipëri

Kosovë
Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Turqia
Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Turqia
Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Turqia
Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Turqia
Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqia
Kiliçdaroglu voton në Ankara

Kiliçdaroglu voton në Ankara

Turqia
Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Turqia
Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Turqia
Të prekurve nga tërmeti në Turqi, u sigurohet transport falas për të votuar

Të prekurve nga tërmeti në Turqi, u sigurohet transport falas për të votuar

Turqia
Turqit shkojnë sot në raundin e dytë të zgjedhjeve: Erdogan apo Kilicdaroglu?

Turqit shkojnë sot në raundin e dytë të zgjedhjeve: Erdogan apo Kilicdaroglu?

Turqia
Turqia zgjedh mes Erdoganit dhe Kilicdaroglut – gjithçka që duhet të dini për zgjedhjet presidenciale

Turqia zgjedh mes Erdoganit dhe Kilicdaroglut – gjithçka që duhet të dini për zgjedhjet presidenciale

Turqia
Partia kurde përkrah Kilicdaroglun: Jemi të vendosur ta largojmë nga pushteti Erdoganin

Partia kurde përkrah Kilicdaroglun: Jemi të vendosur ta largojmë nga pushteti Erdoganin

Turqia
Drama elektorale në Turqi: Ogan me Erdoganin, partia që e mbështeti atë i jep përkrahje Kilicdaroglut

Drama elektorale në Turqi: Ogan me Erdoganin, partia që e mbështeti atë i jep përkrahje Kilicdaroglut

Turqia