LAJMI I FUNDIT:

Gorenje

16 Artikuj

Gorenje Department Store – fushë e gjerë e rrjetave!

Gorenje Department Store – fushë e gjerë e rrjetave!

Gorenje Department Store
Gamë e gjerë e kompjuterëve në Gorenje Department Store

Gamë e gjerë e kompjuterëve në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Multi Cooker (Tenxhere Elektrike me presion) nga Gorenje, të gjitha në një

Multi Cooker (Tenxhere Elektrike me presion) nga Gorenje, të gjitha në një

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj, Kaçanik!

Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj, Kaçanik!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store përfaqësues EKSKLUZIV i brendeve të njohura FIELDMANN dhe ISKRA

Gorenje Department Store përfaqësues EKSKLUZIV i brendeve të njohura FIELDMANN dhe ISKRA

Gorenje Department Store
Black Friday? Jo jo, Black November në Gorenje Department Store!

Black Friday? Jo jo, Black November në Gorenje Department Store!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani edhe në Korishë të Prizrenit

Gorenje Department Store tani edhe në Korishë të Prizrenit

Gorenje Department Store
Sot u hap Gorenje Department Store në Vushtrri!

Sot u hap Gorenje Department Store në Vushtrri!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Klinës

Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Klinës

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Gorenje Department Store
Moti po nxehet çdo ditë, por ju qëndroni të freskët me kondicionerët HISENSE nga Gorenje Department Store

Moti po nxehet çdo ditë, por ju qëndroni të freskët me kondicionerët HISENSE nga Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Çka blen Zana me 100 euro për Black Friday?

Çka blen Zana me 100 euro për Black Friday?

Gorenje Department Store
Të enjten bëhet hapja e sallonit më të madh të këpucëve në Gorenje Department Store në Ferizaj

Të enjten bëhet hapja e sallonit më të madh të këpucëve në Gorenje Department Store në Ferizaj

Gorenje Department Store
Me modele të këpucëve si në Evropë, po vazhdon të zgjerohet CCC në Kosovë

Me modele të këpucëve si në Evropë, po vazhdon të zgjerohet CCC në Kosovë

Trend
Hynë në fuqi vendimi, taksë 100% për të gjitha mallrat që hyjnë nga Serbia edhe për Coca Colan (Dokument)

Hynë në fuqi vendimi, taksë 100% për të gjitha mallrat që hyjnë nga Serbia edhe për Coca Colan (Dokument)

Biznes
Fushata e Gorenjes i bashkon të gjithë tifozët e hendbollit në Kroaci!

Fushata e Gorenjes i bashkon të gjithë tifozët e hendbollit në Kroaci!

Marketing