Sot më datën 14 Tetor, me çmime fantastike, shumëllojshmëri produktesh, Gorenje Department Store po hap dyqanin e 19-të më të ri në Korishë të Prizrenit.

Dyqani është i dizajnuar me trendet e fundit evropiane ku zotëron hapësirë prej 2500 m2 ku ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve.

GDS ofron gamë të gjërë të produkteve shtëpiake të brendeve botërore si më poshtë:

– Gorenje – Teknikë e bardhë

– Hisense – TV

– Poland Mobilje – Mobilje

– Xiaomi – Elektronikë

– Prity – Kamina

– Medio Basso – Produkte shtëpiake dhe aksesorë

– FreeOn – Produkte të ndryshme për fëmijë

– Pilot Bike – Biçikleta

– Force – Aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera

Na vizitoni sot për të përfituar nga SUPER ZBRITJET në artikuj të caktuar!

Vendi: Korishë

Adresa: Magjistralja Prizren – Suharekë

Ora: 11:00

Ju mirëpresim!