Më 5 gusht Gorenje Department Store zyrtarisht bëri hapjen e pikës më të re të 16-të me vendndodhje në Klinë me 1600 m2 hapësirë, me shërbim cilësor ndaj klientëve si dhe me gamën e gjërë të produkteve shtëpiake të brendeve:

– GORENJE – teknikë e bardhë,
– HISENESE – TV,
– XIAOMI – elektronikë,
– Prity Kamina, Poland Mobilje – mobileri,
– Medio Basso – produkte shtëpiake,
– FreeOn – produkte për fëmijë,
– Pilot Bike – biçikleta,
– Force – aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera.

Përveç se është më afër klientëve, Gorenje Department Store po ashtu ka punësuar 10 qytetarë të kësaj zone, të cilët si staf profesional ju ofrojnë shërbime cilësore e mikpritje të jashtëzakonshme në ambientin e këndshëm modern.

Mos hezitoni, ejani dhe na vizitoni!