LAJMI I FUNDIT:
Video Marketing

Video Marketing

35 Artikuj

Info

Meqenëse Video Marketingu është një prej pjesëve më të rëndësishme dhe efikase në kampanjat e marketingut digjital, Telegrafi i realizon projektet nga nje ekip profesional me pajisjet më të avancuara të xhirimit, kamera profesionale, Dron, GoPro etj.

Varësisht nga kërkesa e klientit, produkti i Video Marketingut ofrohet në formën e:

• Video Story
• Video Intervista
• Video Eventet
• Video Product Review
• Video Konferenca
• Video Live

No posts found