LAJMI I FUNDIT:

Sot bëhet hapja e Gorenje Department Store në Podujevë!

Me fillimin e stinës së vjeshtës, Gorenje Department Store fillon me hapjen e pikës më të re në qytetin e Podujevës.

Është dyqani i 17-të deri tani, por priten ende të hapen pika të reja në tërë Kosovën.

Dyqani është i dizajnuar me trendet e fundit evropiane ku zotëron hapësirë të madhe prej 2500 m2, ku produktet e ekspozuara shihen mjaftueshëm për klientët.

GDS ofron shërbim cilësor ndaj klientëve si dhe ofron gamë të gjerë të produkteve shtëpiake të brendeve botërore si më poshtë:

– GORENJE – Teknikë e bardhë
– HISENESE – TV
– POLAND MOBILJE – Mobilje
– OVS – Veshje
– CCC – Mbathje
– XIAOMI – Elektronikë
– Prity – Kamina
– Medio Basso – Produkte shtëpiake
– FreeOn – Produkte për fëmijë
– Pilot Bike – Biçikleta
– Force – Aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera

Përveç se është më afër klientëve, Gorenje Department Store po ashtu ka punësuar 20 qytetarë të kësaj zone, të cilët si staf ju ofrojnë mikëpritje dhe shërbime profesionale për t’ju përgjigjur kërkesave tuaja.
Gjithashtu nuk do të mungojnë ofertat fantastike.

Ju mirëpresim!

Artikull i sponzorizuar