Lutian Home veçse ka marrë epitetin si qendra më moderne e qeramikës dhe sanitarisë në vendin tonë.

Me pllakat e sanitarinë më ekskluzive e më kualitative në vend, Lutian Home është vendi ideal për ta gjetur zgjidhjen moderne për çdo ambient të shtëpisë tuaj.

Krahas opsioneve të panumërta, Lutian Home shquhet për shërbimin profesional, ku gjatë tërë kohës ofron asistencë në mënyrë që ju t’i zgjidhni produktet e duhura për ambientin e duhur.

Së fundmi, Lutian Home ka filluar edhe Lutian Kitchens, ku kuzhinat prodhohen me teknologjinë e fundit dhe përshtaten për çdo shije e çdo hapësirë.

Përndryshe, Lutian Home u mundëson të gjithë klientëve të vet që produktet t’i blejnë edhe me këste pa pasur nevojë për kredi apo për bankë.

E gjitha kryhet me 12 këste dhe vetëm në marrëveshje me kompaninë.