LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Department Store bën hapjen e pikës së 20-të në territorin e Kosovës

Kur flasim për produkte kualitative të teknikës së bardhë, elektronikës, mobiljeve e shumëçka tjetër, vendi i parë që na vjen në mendje është Gorenje Department Store.

Gorenje DS ka nisur vitin 2021 me një qëllim të vetëm: të afrohet tek konsumatorët e saj në shumicën e qyteteve të Kosovës që duan të blejnë produkte kualitative me çmime të volitshme, e madje edhe me Garancion!

E në vazhdën e synimit të kompanisë për t’u zgjeruar me 9 pika të reja vetëm përgjatë vitit 2021, sot Gorenje Department Store ka finalizuar këtë qëllim duke e hapur pikën e re në Xërxë të Rahovecit. Tani në total Gorenje Department Store është prezent me 20 pika në 20 qytete të Kosovës.

Gorenje DS në Xërxë gjendet skaj rrugës kryesore me një pozicion strategjik, parking të mjaftueshëm dhe ofron ambient modern me trendet e fundit evropiane ku mund të gjeni një shumëllojshmëri produktesh, duke filluar prej teknikës së bardhë, TV, mobiljeve, produkteve shtëpiake, produkteve për kuzhinë dhe aksesorët e ndryshëm.

Me këtë, Gorenje Department Store ka ndikuar drejtpërsëdrejti edhe në rritjen e ekonomisë së qytetit duke punësuar banorët e zonës.

Se si duket ky dyqan në Xërxë, ju ftojmë ta shikoni videon e mëposhtme të realizuar nga Telegrafi:

Artikull i sponzorizuar