LAJMI I FUNDIT:

Sot u hap Gorenje Department Store në Vushtrri!

Sot Gorenje Department Store hap pikën më të re në qytetin e Vushtrrisë, është dyqani i 18-të por nuk është i fundit, sepse së shpejti do të hapen pika të reja në shumë qytete tjera të Kosovës.

Dyqani në Vushtrri është dizajnuar me trendet e fundit evropiane ku zotëron hapësirë prej prej 1500 m2 dhe ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve.

Siç e dimë, Gorenje Department Store ofron gamë të gjerë të produkteve shtëpiake nga brendet si:

GORENJE – Teknikë e Bardhë,
HISENSE – TV,
XIAOMI – Elektronikë,
Prity – Kamina,
Poland Mobilje – Mobileri,
Medio Basso – Produkte shtëpiake,
FreeOn – Produkte për Fëmijë,
Pilot Bike – Biçikleta,
Force – Aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera.

Na vizitoni më 30 shtator për të përfituar nga SUPER ZBRITJET në artikuj të caktuar!

Vendi: VUSHTRRI
Adresa: Rr. Rrustem Hyseni
Ora: 11:00

Ju mirëpresim,
Gorenje Department Store

Artikull i sponzorizuar