LAJMI I FUNDIT:

Credit Suisse

31 Artikuj

UBS pajtohet me Qeverinë e Zvicerës për garancinë e humbjeve të bankës Credit Suisse

UBS pajtohet me Qeverinë e Zvicerës për garancinë e humbjeve të bankës Credit Suisse

Botë
Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Botë
Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Botë
Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Botë
Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Botë
Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Botë
Humbjet e Credit Suisse e detyrojnë të jep dorëheqje guvernatori i Bankës Kombëtare Saudite

Humbjet e Credit Suisse e detyrojnë të jep dorëheqje guvernatori i Bankës Kombëtare Saudite

Botë
Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Botë
Kriza e bankës Credit Suisse – çfarë po ndodh në tregjet financiare?

Kriza e bankës Credit Suisse – çfarë po ndodh në tregjet financiare?

Botë
Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Botë
Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Botë
Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Botë
Zvicra jep mbi 260 miliardë euro për ta shpëtuar bankën Credit Suisse – vlera e ofruar është sa një e treta e Prodhimit të Brendshëm të vendit

Zvicra jep mbi 260 miliardë euro për ta shpëtuar bankën Credit Suisse – vlera e ofruar është sa një e treta e Prodhimit të Brendshëm të vendit

Botë
Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Botë
UBS pranon të blejë Credit Suisse për më shumë se 2 miliardë dollarë

UBS pranon të blejë Credit Suisse për më shumë se 2 miliardë dollarë

Botë
UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Botë
Pse u rikthye frika e një krize financiare bankare?

Pse u rikthye frika e një krize financiare bankare?

Botë
Credit Suisse planifikon të marrë hua deri në 51.4 miliardë euro prej bankës qendrore zvicerane

Credit Suisse planifikon të marrë hua deri në 51.4 miliardë euro prej bankës qendrore zvicerane

Botë
Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Botë
A po vjen një krizë e re financiare në botë – Credit Suisse mund të merr një ndihmë prej bankës qendrore zvicerane

A po vjen një krizë e re financiare në botë – Credit Suisse mund të merr një ndihmë prej bankës qendrore zvicerane

Botë
Një rrjedhje e madhe e të dhënave thuhet se ka zbuluar sesi Credit Suisse “u shërbeu njerëzve të fortë dhe spiunëve”

Një rrjedhje e madhe e të dhënave thuhet se ka zbuluar sesi Credit Suisse “u shërbeu njerëzve të fortë dhe spiunëve”

Nga Bota
Mbi 5 milionë persona u kthyen në milionerë gjatë pandemisë COVID-19

Mbi 5 milionë persona u kthyen në milionerë gjatë pandemisë COVID-19

Botë