0Shares

Nëse nuk trajtohet, stresi kronik mund të shkaktojë pagjumësi, ankth, dhimbje të muskujve, dëmtim të sistemit të imunitetit dhe hipertension.

Stresi kronik është një faktor kontribuues për gjendjet e rënda shëndetësore, si sëmundjet kardiovaskulare, obeziteti dhe depresioni.

Mirëpo, një studim i ri nga shkencëtarët anglezë ka treguar se personat që vuajnë nga ky çrregullim kanë probleme me humbje dhe shtim të peshës.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)