Qyteti pritës: Doha

Kapaciteti: 40 mijë

Ndeshjet e planifikuara: Ndeshjet e grupeve dhe fazën e 1/8-ave.

Projekti i Stadiumit 974 është pionier në botën e ndërtimit të stadiumeve sportive. Ai përbëhet nga kontejnerë transporti dhe në të ardhmen do të çmontohet tërësisht, me qëllim që materialet e tij të përdoren sërish.

Stadiumi ndodhet disa minuta larg Aeroportit Ndërkombëtar Hamad, ndërsa vështron nga Bregu i Gjirit dhe pamjet piktoreske që ofron.

VIDEO