Në Qendrën Policore “Gjorçe Petrov” – Shkup, sot ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, së bashku me drejtorin e Byrosë për siguri publike në MPB, Sasho Tasevski, vizituan terrenet e rikonstruktuara sportive, fushën e re të futbollit të vogël me bar artificial, fusha e madhe e futbollit, si dhe sistemi i ujitjes së këndit të lojërave, i dedikuar për nevojat e pjesëtarëve të njësitit për dislokim të shpejtë në MPB, donacion nga Federata e Futbollit të Maqedonisë (FFM).

Aktivitetet e ndërtimit dhe rikonstruksionit në terrenet sportive përfshijnë rinovimin e sipërfaqes me bar të stadiumit të futbollit, rikonstruksionin e rrjetit të ujësjellësit të stadiumit të futbollit me zorrë dhe spërkatës për ujitjen dhe mirëmbajtjen e sipërfaqes së barit, stadiumin e futbollit, instalimin e katër shtyllave me 16 prozhektorë në stadiumin e futbollit, rikonstruksion i rrjetit të ujësjellësit për fusha të vogla futbolli, vendosja e barit artificial me sipërfaqe silikate në fushën e vogël të futbollit, vendosja e rrjetave të futbollit për golat e fushës së madhe dhe të vogël të futbollit, si dhe donacion të topave të futbollit dhe pjesëve të pajisjeve sportive të destinuara për punë dhe aktivitete sportive të anëtarëve të kësaj njësie.