Protestë masive sot do të ketë nga ora 18 para objektit të Prokurorisë Speciale Publike-Shkup, thonë lëvizja qytetare “Protestoj”, e cila njofton protesta të përditshme dhe masovikisht pritet të jetë të premten më prill 15 para Kuvendit, transmeton Telegrafi Maqedoni.

“Ne, që protestuam rrugëve të Maqedonisë në emër të lirisë, drejtësisë dhe barazisë, e drejtojmë këtë Shpallje për Bashkim te të gjithë liri dhe drejtësi dashësit në shoqëri nën flamurin e luftës së përbashkët për çlirimin nga despotë të korruptuar që na sollën në prag të shkatërrimit të plotë. Të mllefosur nga shkatërrimi i asaj pak qëndrueshmërie të shtetit të Maqedonisë, të zemëruar me të cilin Nikolla Gruevski dhe bashkëpunëtorët e tij shkatërruan ardhmërinë brezat e ardhshëm të qytetarëve të Maqedonisë, duke mos dashur të rrijmë duarkryq dhe në heshtje ta vrojtojmë shpërbërjen e gjithë asaj që është demokratike, duke refuzuar të bëjmë kompromis dhe për të negociuar me regjimin e paligjshëm”, thuhet në shpalljen e” protestës “dhe njoftoi se do të protestojnë çdo ditë në orën 18 dhe se të premten do të organizohet protestë masive para Kuvendit të Maqedonisë. /Telegrafi/