Sot dhe nesër gjatë periudhës nga ora 19:00 deri në orën 06:00, për shkak të inçizimit të spotit reklamues nga “Studio Pigmneto” nga Shkupi, do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit në Shkup.

Nga MPB informojnë se regjistrimi do të bëhet pjesën e sheshit “Goce Dellçev” nga kryqëzimin me rrugën “Lazar Liçenoski” në kryqëzimin me sheshin “Filip i Maqedonisë” (00:30-04:00), në një pjesë të rrugës “Dimitri Çupovski” nga kryqëzimi me sheshin “Dame Gruev” në udhëkryq me rrugën “11 tetori” (23:30 – 01:00 orë), pjesë e sheshit “Shën Kirili dhe Metodi” nga kryqëzimi me sheshin “Koço Racin” për t’u bashkuar me QT Ramstor (0:30 në 4:00 pm) dhe një pjesë e sheshit “Jane Sandanski”, nga kryqëzimi me Bulevardin” Serbinë “për të hyrë në Kapitol TC (02: 00 – (04: 00h).

Për këtë qëllim, siç thonë nga Ministria e Brendshme, komunikacioni do të zhvillohet në rrugët përreth./Telegrafi/