0Shares

Tashmë është thënë disa herë me radhë se kompania Sony është duke punuar në krijimin e gjeneratës së re të konsolës së saj të famshme, PlayStation 4, dhe tani sipas njoftimeve të fundit thuhet se kjo gjë do të ndodhë gjatë këtij viti, në ngjarjen E3.

Zëvendës presidenti i kompanisë për njësinë e Argëtimit Shtëpiak, Hiroshi Sakamto së fundmi është deklaruar për faqen spanjolle emol.com, duke lënë të kuptohet se konsola e re e kompanisë – PlayStation 4, mund të lansohet në E3.
“Ajo që unë mund të them është se jemi të koncentruar shumë që të jemi në ngjarjen e lojërave E3, por gjatë kësaj kohe ne po bëhemi gati të lëshojmë edhe një lajm shumë të mirë, por së pari duhet pritur deri në muajin maj”.
Në anën tjetër, edhe Microsoft pritet të lansojë versionin e ri të konsolës Xbox 720 në ngjarjen e E3, kështu që pa dyshim se edhe Sony do të lansojë diçka interesante sikurse PlayStation 4. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)