Dëmi i shkaktuar në fabrikë ishte mjaft i madh për të ndaluar përkohësisht prodhimin dhe vonesa do të përkeqësohet më tej nga fakti se makinat e dëmtuara nga tornado nuk janë zëvendësuar ende.

Reklama

Në fillim të këtij muaji, një tornado shkatërroi uzinën e Chevrolet-it në Kentaki, fabrika që prodhon gjeneratën e tetë supersport Corvette.

Sipas mediave vendase, në atë kohë janë dëmtuar rreth 120 makina të reja, të cilat llogaritet se nuk mund të riparohen.

Tashmë në Facebook janë shfaqur foto të reja ku shihen dhjetëra automjete të parkuara që do të shkatërrohen, gjë që është një pamje vërtet e trishtë për fansat e këtij modeli.

Reklama

Sipas raportit, stafi i fabrikës po kontrollon aktualisht automjetet e mbetura të përfunduara për t’u siguruar që ato janë të padëmtuara, përpara se t’u dërgohen pronarëve të ardhshëm.

Reklama

Dëmi i shkaktuar në fabrikë ishte mjaft i madh për të ndaluar përkohësisht prodhimin dhe vonesa do të përkeqësohet më tej nga fakti se makinat e dëmtuara nga tornado nuk janë zëvendësuar ende.

“Ne mund të konfirmojmë se zjarri që ndodhi si rezultat i tornados së fabrikës më 11 dhjetor dëmtoi objektin, duke përfshirë çatinë dhe hyrjen për punonjësit”, tha një zëdhënës i fabrikës Bowling Green për CorvetteBlogger në fillim të këtij muaji. /Telegrafi/

Reklama