Spitali i specializuar për sy “Sistina Oftalmologjia” është institucioni i parë në rajon që ka ofruar trajtim diagnostifikues dhe kirurgjikal për të gjithë problemet me sytë. Me një bashkëpunim të afërt me klinikën e madhe në Zagreb “Svjetlost” me teknologjinë më të re dhe me ndihmën profesionale, e bën Sistina Oftalmologjia si një qendër të kujdesit për syrin.

Përveç qendrës në Shkup, Sistina Oftalmologjia ka qendra edhe në Tetovë, Gostivar dhe Manastir. Në çdo qendër ka nga një ekip që punon dhe kujdeset për shëndetin e syve tek pacientët. Ky ekip përbëhet nga 8 oftalmologë dhe 7 specializantë për oftalmologji.

D-r Zlatko Arnaudovski, Prof D-r Nikica Gabriq, D-r Biljana Kostovska, D-r Ilir Osmani, D-r Fanka Gilevska, D-r Viktorija Fileva, D-r Mirjana Sazdovska, D-r Aleksandra Goçeva-Jeriq janë mjekët që kujdesen për shëndetin e pacientëve në qendrat e klinikës Sistina Oftalmologjia.

Shërimet që i ofron Sistina Oftalmologjia:
-Përmirësim i dioptrisë në mënyrë laserike,
-Përmirësim i dioptrisë dhe operim i kataraktës (perdes) me thjerra monofokale dhe multifokale.
-Injeksione Anti-VEGF
-Vitrektomija
-Operacione tek fëmijët kundër strabizmit
-Transplatimi i kornesë

Të gjithë intervenimet janë të shkurtëra dhe njëditore, ndërsa pacientët shkojnë në shtëpi gjatë asaj dite.

Sistina Oftalmologjia në web

Sistina Oftalmologjia në Facebook

Sistina Oftalmologjia në Instagram

Sistina Oftamologija mund të gjendet në adresën:
Skupi 5A, 1000 Shkup
Email kontakt: contact@sistinaoftalmologija.mk
Telefon: 389 2 30 97 000

Artikull i sponsoruar