Pjesëmarrësit e sondazhit në “YouGov” zbuluan se cilët karaktere të serisë “Friends” janë më të pëlqyerit dhe që nuk kanë bindur me aktrimin e tyre.

Në pozitën e parë të më të dobëtëve është aktorja Courteney Cox, e cila luan rolin e Monica Gellerit.

Aktorja 53-vjeçare ka mundur të bind vetëm pesë për qind të personave që morën pjesë në sondazh.

Diçka më mirë qëndron karakteri i Ross Geller, të cilën e sjell aktori David Schwimmer, i cili mori gjashtë për qind të votave.

Ky u pasua nga pasuar nga Rachel dhe Phoebe, me 13 dhe 15 për qind, në të cilat paraqiten Jennifer Aniston, përkatësisht Lisa Kudrow.

Kjo do të thotë se Joey (Matt LeBlanc) dhe Chandler (Matthew Perry) janë personazhet më të pëlqyer të serisë me 17 dhe 20 për qind të votave.

Rachel u shpall edhe më tërheqësja (deri në 50 për qind), Phoebe është më e mira (25 për qind), Joey është më argëtuesja (37 për qind), ndërsa Ross merr votat si figura më energjike (26 për qind). /Telegrafi/