Kandidatja për presidente të shtetit e mbështetur nga OBRM-PDUKM dhe koalicioni, Gordana Siljanovska-Davkova u takua sot me qytetarët e komunës së Çairit, ku i falënderoi ata për mbështetjen e tyre në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale dhe kërkoi edhe më shumë mbështetje në rrethin e dytë të planifikuar për 5 maj.

Siljanovska u tha qytetarëve se nëse ajo fitoi zgjedhjet, ajo do të sillte drejtësi në Republikën e Maqedonisë, duke theksuar se ajo do të jetë presidente grua për të gjithë qytetarët, pavarësisht nga përkatësia e tyre etnike, fetare apo politike.

Siljanovska-Davkova theksoi se ajo nuk dëshiron të bëjë tregti me votat e qytetarëve, sepse ajo nuk dëshiron të tregtisë me to, gjegjësisht, siç tha ajo, është gjithmonë me njerëzit dhe punon në interes të tyre dhe çdo gjë tjetër do të thotë tregti, e cila, sipas saj, është një fyerje për qytetarët.

Ajo shtoi se gjithçka atë që ka premtuar para qytetarëve do të përmbushte, duke aluduar në faktin se qytetarët e Republikës së Maqedonisë janë të mençur dhe dinë se si të bëjnë zgjedhjen e duhur dhe të zgjedhin anën e duhur më 5 maj./Telegrafi/