Jemi të mësuar të shohim të famshëm gjithmonë elegant dhe në formë, sa është e vështirë të imagjinohet që ata duken një mënyrë tjetër?

Një artist vendosi të krijoi pamje të të famshmëve dhe aq saktë sa i krijoi është e vështirë ti njihni nëse nuk shikoni emrat e tyre, transmeton Telegrafi.

Bright Side ishin të mahnitur nga fakti se sa i saktë i transformoi artisti këta njerëz:

Victoria Beckham

View this post on Instagram

David And Victoria Beckham #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:11pm PDT

Madonna dhe Lady Gaga

View this post on Instagram

Madonna and Lady Gaga #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:39pm PDT

Jennifer Lopez

View this post on Instagram

Jennifer Lopez #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:14pm PDT

Miley Cyrus

View this post on Instagram

Miley Cyrus #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:16pm PDT

Rihanna

View this post on Instagram

Rihanna #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:21pm PDT

Nicki Minaj

View this post on Instagram

Nicki Minaj #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:29pm PDT

Kim Kardashian

View this post on Instagram

Kim and Kanye #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:31pm PDT

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Jennifer Aniston #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:22pm PDT

Beyonce

View this post on Instagram

Beyoncé and JayZ #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on Sep 5, 2014 at 1:19pm PDT

/Telegrafi/