A keni menduar të bëheni me një telefon të ri? Ose të udhëtoni për pushime në Antalya? Apo a ju ka shkuar mendja se mund të bëheni me një veturë 00?

Mundësia kurrë nuk ka qenë më e madhe për tu bërë me veturë të re!

Por, si mund të bëhet pjesë e lojës?

Mjafton të keni kuponin fiskal në vlerë mbi 20€ të shpenzuara në njërin nga dyqanet brenda GALERIA Shopping Mall, duke përfshirë të gjitha kategoritë; ushqimore, tekstil, kozmetikë, aksesorë, argëtim, pajisje shtëpiake etj, shënoni: emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit (kuponët para datës së lansimit të lojës shpërblyese nuk janë të vlefshme) dhe pastaj ta vendosin kuponin në kutinë transparente të vendosur në katin 0 në qendër.

Në këtë mënyrë ju do të futeni në garë për njërin nga këto shpërblime:

1. 5X telefona SAMSUNG

2. 5X televizorë SAMSUNG

3. 5X pushime në Stamboll

4. 3X pushime në Antalya

5. Motor Aprilia

Qindra kuponë falas në vlerë prej 20€, 30€ & 50€

Premia kryesore – VETURE E RE Dacia Logan 2021

Që nga data e lansimit, të lojës 7 Maj, për 7 javë radhazi do dhurohen çdo javë dhurata, ndërsa premia kryesore dhurohet më 26 Qershor!

Tërheqja e shpërblimeve javore do të bëhet përmes live në faqen zyrtare të GALERIA çdo të shtunë në ora 12:00, ndërsa tërheqja për preminë kryesore veturë DACIA LOGAN 2021 bëhet me datën 26 Qershor.

Për tu informuar rreth detajeve të tjera të lojës na ndiqni në faqen zyrtare në Instagram dhe Facebook.

Ju mirëpresim në GALERIA Shopping Mall për tu bërë fitues i njërit prej shumë shpërblimeve!