Për një pjesë të madhe të njerëzve, stina e verës është e preferuara nga të gjitha.

Kjo sepse gjatë verës njerëzit kanë disponim më të lartë, shëtitën më shumë, freskohen në pishina, etj.

Por, çfarë do të thotë ta presësh verën në kompleksin e Linda Premium Residence që po ndërtohet nga Al Trade Center?

Faktikisht kompleksi Linda Premium Residence është ideal për të gjitha stinët, e në veçanti për stinën e verës.

Banorët e këtij kompleksi gjatë verës mund të shëtitën në hapësirat gjelbëruese duke qenë aktiv fizikisht dhe duke thithur ajër të pastër.

Në rastet e temperaturave të larta kur banorët e ndjenjë nevojën për t’u freskuar me ujë, ata e kanë pishinën e lagjes për të notuar.

Gjithashtu do të lenë qendër fitnesi, spa pishinën të mbyllur dhe sauna.

Përveç tyre edhe ambienti për rekreacion të banorëve dhe hapësirat e dedikuara për komunitet e bëjnë Linda Premium Residence ideale për vendbanim të përhershëm!

Ndryshe nga banesat tjera, Linda Premium Residence është e ndërtuar me materialet më kualitative në mënyrë që banorët të kenë temperatura të freskëta gjatë stinës së verës.

Përndryshe, Linda Premium Residence është popullarizuar shumë në Kosovë për shkak të standardeve të larta botërore që është duke i ofruar, duke përfshirë:

– Sigurinë me kamera 24/7
– Parking për të gjithë
– Mjekun e lagjes
– Kopshtin për fëmijë
– Hapësirat gjelbëruese
– Pishinën dhe palestrën e lagjes
– Supermarkete dhe restorante, etj.

Prandaj, nëse veç dëshironi të blini banesë që i përmbushë të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com