Ushqimi i varfër me fibra, moslëvizja dhe stresi janë shkaktarë të metabolizmit të keq dhe të çrregullt, mirëpo tani kjo mund të zgjidhet me shtypjen e një pike.

Për këtë metodë të shërimit apo të vetëshërimit ju nevojiten vetëm gishtat, pak mund dhe më pak se një minutë që të largoni një problem shumë të shpeshtë të njeriut modern.

Për ta arritur këtë duhet të shtypni pikën e caktuar në stomak e cila gjendet dy gishta nën kërthizë madje kur lukthin ta keni të thatë.

Shtypja le të jetë në fillim e butë, pastaj gradualisht më intensive, transmeton Telegrafi.

Njëkohësisht merrni frymë normalisht dhe sytë mbani të mbyllur – orientoni mendimet në pikën së cilës i bëni masazh.

Procedurën mund a përsërisni dy-tri herë në ditë, ndërkaq çdo herë le të mos zgjasë më shumë se dy minuta.

Kjo metodë ndihmon edhe te pagjumësia, lodhja kronike, inkontinencia, ngërçet menstruale, steriliteti dhe impotenca.

Pra, nëse dëshironi që trakti juaj digjestiv të punojë mirë, pini mjaft ujë dhe hani ushqim të pasur me fibra.

Akupresura është një formë natyrale e shërimit të trupit nëprmjet masazhimit të trupit me shtypje të ndryshme.

Kjo metodë i jep organizmit përfitime të pafund, si shtimi i energjisë, përmirësimi i metabolizmit etj. /Telegrafi/