Gjatë ditës së djeshme, në Shkup nga ana e policisë janë ndërmarrë masa  dhe aktivitet ku është konstatuar se 38 vozitës kanë tejkaluar shpejtësinë.

Siç njoftojnë nga SPB Shkup, nga komunikacioni janë përjashtuar 10 vozitës edhe atë një shofer që ka drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit, shtatë vozitës për shkak se kanë vozitur pa e marrë të drejtën për të vozitur dhe dy vozitës fillimtar për shkak se nuk i kanë respektuar kufizimet ligjore. Nga komunikacioni gjithashtu janë përjashtuar edhe 13 automjete që nuk janë regjistruar, njofton Telegrafi Maqedoni.

Janë dënuar edhe pesë shoferë për shkak të kalimit të udhëkryqit në të kuqe, një vozitës për shkak mosdhënies së përparësisë ndaj kalimtarit në vizë bardha, katër vozitës për shkak të tejkalimit të parregullt, nëntë motoçiklistë për shkak se nuk kanë mbrojtur helmetën mbrojtës, 29 vozitës për arsye se nuk kanë përdorur rripin e sigurisë gjatë vozitjes dhe 15 vozitës për përdorim të telefonit celularë./Telegrafi/