Prodhuesit e vazhdimit të gjashtë të “Terminator: Dark Fate” ka publikuar trailerin e ri të filmit.

Ky vazhdim është domethënëse sepse yjet si Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton dhe James Cameron është hera e parë që të të jenë së bashku nga “Terminator 2: Judgment Day”.

Filmi i ri i regjisorit Tim Miller do të ndjekë ngjarjet e vitit 1991 dhe do të injorojë plotësisht të gjitha vazhdimet e tjera.

Në trailerin e ri, Sara shpjegon se ajo shpëtoi vetëdijen e saj, por Grace shpjegon se kjo nuk është e mjaftueshme sepse fati i botës është akoma i lidhur me shkatërrimin nga Skynet dhe makinat e tyre.

Në film pos yjeve kryesore do të paraqiten edhe aktorë të tillë si Gabriel Luna, Natalia Reyes dhe Diego Boneta.

Filmi u prodhua nga regjisori vizionar James Cameron dhe David Ellison. Promovimi i “Terminator: Dark Fate” pritet të bëhet më 1 nëntor të viti 2019. /Telegrafi/