LAJMI I FUNDIT:

Sesion virtual i drejtpërdrejtë: Promovimi i franchising (franshizimit) si model biznesi në Kosovë

Sesion virtual i drejtpërdrejtë: Promovimi i franchising (franshizimit) si model biznesi në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK), me mbështetje nga USAID/Programi i Qeverisjes Ekonomike në Kosovë, po organizon një sesion të drejtpërdrejtë virtual për të promovuar franshizimin (franchising) si një model biznesi në Kosovë dhe për të inkurajuar ndërmarrësit ekzistues dhe ata të ardhshëm që të konsiderojnë shfrytëzimin e këtij modeli.

Reklama

Franshizimi (Franchising) ka ndikime të dukshme ekonomike, duke përfshirë prodhimin dhe krijimin e vendeve të punës, rritjen e bazës tatimore, modernizimin ekonomik, përshtatjet në bilancin e pagesave, zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, zhvillimin e ndërmarrësisë dhe ndihmën në zhvillimin e fuqisë punëtore.

Për këtë sesion virtual, janë ftuar përfaqësues të dhënësve të franshizës (franchisors) ekzistues dhe marrësve të franshizës (franchisees) në Kosovë, përfshirë Burger King, KFC, SushiCo, Green and Protein dhe Ciao Berto, një prodhues vendas i orendive, i interesuar të bëhet dhënës i franshizës.

Qëllim i panelit është të informojë publikun e gjerë, duke përfshirë sektorin privat, OJQ-të, Mediat dhe palët e tjera të interesuara rreth franshizimit dhe potencialit për zhvillimin e mëtejmë të këtij modeli të biznesit në Kosovë.

Sesioni virtual është caktuar për të enjten, më 12 nëntor 2020, duke filluar nga ora 10:00. Sesioni pritet të zgjasë për një maksimum prej 2 orësh.

Mund të ndiqet përmes transmetimit të drejtpërdrejtë në faqet vijuese në Facebook:

Telegrafi: https://www.facebook.com/telegraficom
AmCham: https://www.facebook.com/AmChamKosovo
EkonomiaOnline: https://www.facebook.com/EkonomiaOnline  

Pas transmetimit të drejtpërdrejtë, videoja e përhershme e këtij sesioni virtual do të postohet në faqen e OEAK në Facebook.

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë që të merrni pjesë në këtë sesion virtual dhe të mësoni më shumë rreth franshizimit dhe mundësive për zhvillimin e mëtejmë të këtij modeli të biznesit në Kosovë.


Në trend Ekonomi

Më shumë
Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Eurokoha
E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Prodhime Vendore
Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Al Trade Center
Një zgjidhje e avancuar për rënien e flokëve

Një zgjidhje e avancuar për rënien e flokëve

VatanMed Clinic
A ju besohet se këto fotografi janë realizuar në Kosovë? Mahnituni nga dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i Renault Austral

A ju besohet se këto fotografi janë realizuar në Kosovë? Mahnituni nga dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i Renault Austral

Auto Mita
Kalo në kategori