LAJMI I FUNDIT:

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë

284 Artikuj

Themelimi i Fondit Sovran, Oda Amerikane paralajmëron për sfidat dhe propozon alternativa për ekonominë kosovare

Themelimi i Fondit Sovran, Oda Amerikane paralajmëron për sfidat dhe propozon alternativa për ekonominë kosovare

Të Tjera
Zeka: Qeveria ka eliminuar barrierat për një sërë mallrash të cilat importohen nga Serbia, por jo edhe për produktet e fabrikave që janë në pronësi të amerikanëve

Zeka: Qeveria ka eliminuar barrierat për një sërë mallrash të cilat importohen nga Serbia, por jo edhe për produktet e fabrikave që janë në pronësi të amerikanëve

Biznes
Vendimi për kufizimin e mallrave nga Serbia, OEAK: Importet nga kompanitë me pronësi amerikane kanë rënë me rreth 40 për qind

Vendimi për kufizimin e mallrave nga Serbia, OEAK: Importet nga kompanitë me pronësi amerikane kanë rënë me rreth 40 për qind

Biznes
Kurti e Hovenier, takim të përbashkët me përfaqësues të bizneseve, flasin për sfidat në sektorin privat

Kurti e Hovenier, takim të përbashkët me përfaqësues të bizneseve, flasin për sfidat në sektorin privat

Ekonomi
Pezullimi i certifikatës së biznesit të televizionit Klan Kosova, reagon Oda Ekonomike Amerikane

Pezullimi i certifikatës së biznesit të televizionit Klan Kosova, reagon Oda Ekonomike Amerikane

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane: Tensionet në veri po shkaktojnë pasoja të rënda për sektorin privat dhe investimet e huaja në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane: Tensionet në veri po shkaktojnë pasoja të rënda për sektorin privat dhe investimet e huaja në Kosovë

Të Tjera
​Oda Ekonomike Amerikane: Bie niveli i korrupsionit, ryshfeti forma më e shprehur

​Oda Ekonomike Amerikane: Bie niveli i korrupsionit, ryshfeti forma më e shprehur

Kosovë
Kosova së shpejti me legjislacion të ri për lehtësimin dhe nxitjen e investimeve

Kosova së shpejti me legjislacion të ri për lehtësimin dhe nxitjen e investimeve

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Biznes
OEA shprehu shqetësimin te Escobar se tensionet mund të dëmtojnë tërheqjen e investimeve në Kosovë

OEA shprehu shqetësimin te Escobar se tensionet mund të dëmtojnë tërheqjen e investimeve në Kosovë

Biznes
Ambasadori amerikan Hovenier thotë sektori privat në Kosovë po luan rol të rëndësishëm

Ambasadori amerikan Hovenier thotë sektori privat në Kosovë po luan rol të rëndësishëm

Biznes
Javën Globale të Ndërmarrësisë, OEAK diskuton për programet mbështetëse ekzistuese për bizneset fillestare

Javën Globale të Ndërmarrësisë, OEAK diskuton për programet mbështetëse ekzistuese për bizneset fillestare

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Kurti dialog publiko-privat, propozohet strukturimi i Agjencisë për Promovim të Investimeve

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Kurti dialog publiko-privat, propozohet strukturimi i Agjencisë për Promovim të Investimeve

Biznes
Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Albert Spahiu
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Biznes
Odat Amerikane të rajonit dakordohen për fuqizim të bashkëpunimit dhe promovim të mundësive për zhvillim

Odat Amerikane të rajonit dakordohen për fuqizim të bashkëpunimit dhe promovim të mundësive për zhvillim

Të Tjera
Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane kërkon që bizneset në Kosovë të njoftohen për rëndësinë e mekanizmit të arbitrazhit

Oda Ekonomike Amerikane kërkon që bizneset në Kosovë të njoftohen për rëndësinë e mekanizmit të arbitrazhit

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës heqjen e barrierave për investime: Diskursi politik po i ‘tremb’ investitorët e huaj

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës heqjen e barrierave për investime: Diskursi politik po i ‘tremb’ investitorët e huaj

Biznes
​Oda Ekonomike Amerikane: Bizneset në Kosovë po humbin miliona euro në ditë nga reduktimet e rrymës

​Oda Ekonomike Amerikane: Bizneset në Kosovë po humbin miliona euro në ditë nga reduktimet e rrymës

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane kërkon nga ATK-ja publikimin e përditshëm të aktiviteteve ekonomike të sektorëve për tërheqjen e investimeve të huaja

Oda Ekonomike Amerikane kërkon nga ATK-ja publikimin e përditshëm të aktiviteteve ekonomike të sektorëve për tërheqjen e investimeve të huaja

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane kërkon nga deputetët që të mos e votojnë tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Oda Ekonomike Amerikane kërkon nga deputetët që të mos e votojnë tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Financa
Oda Ekonomike Amerikane fton Kosovën të konsiderojë pjesëmarrjen në ‘Ballkanin e Hapur’

Oda Ekonomike Amerikane fton Kosovën të konsiderojë pjesëmarrjen në ‘Ballkanin e Hapur’

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane: Është shqetësuese kërkesa për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Oda Ekonomike Amerikane: Është shqetësuese kërkesa për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Financa