Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka reaguar pasi autoritetet policore ka intervistuar drejtorin e Gazetës “Insajderi”, Parim Olluri.

Në llogarinë e tij në Facebook, ai ka thënë se mendësia totalitare nuk di ndryshe duke iu referuar kështu krerëve të institucioneve.

Kajtazi: Prokuroria dhe Policia janë tërhequr nga hetimet ndaj Insajderit Kajtazi: Prokuroria dhe Policia janë tërhequr nga hetimet ndaj Insajderit

“Ju kemi thënë me kohë! Mendësia totalitare nuk din ndryshe. Fillimisht ju lëshohen në qafe mediave dhe zërave kritikë, pastaj i kapin organet e ndjekjes dhe organet e drejtësisë dhe në fund ballafaqohen me një shoqëri pa imunitet dhe pa forcë reaguese”, shprehet Selmanaj.

“Ky vend dhe kjo shoqëri mendësinë totalitare e ka arkivuar si periudhën më të errët të historisë! Patriotë shqiptarë, qofshi prokurorë apo gjyqtarë, policë apo agjentë të AKI-së, politikanë apo funksionarë publik, gazetarë apo aktivistë të shoqërisë civile, mblidhni forcat dhe REFUZONI këtë mendësi. Kosova është vendi ynë i shtrenjtë”, ka shkruar ai.