LAJMI I FUNDIT:

Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Nëse bandilli nuk është i pasur aty poshtë, mos u pikëlloni

Reklama

Jeta seksuale dhe kënaqësia mund të shpëtohen me poza të caktuara për shkak të të cilave penisi do të duket më i madh, ndërkaq kënaqësia do të jetë e sforcuar.

Këto tri poza seksi dhe modifikimet e tyre do t’jua mundësojnë pikërisht këtë, transmeton Telegrafi.

Kështu, për të rritur jetën seksuale, në këto pozicione ‘miku’ juaj do të jetë më i madh:

1. Nga prapa (doggy style)

Si të arrihet maksimumi nga kjo pozë? Femra duhet t’i bëjë disa modifikime të kësaj poze në mënyrë që penetrimi të jetë më i thellë.

Ekzistojnë tri modifikime themelore: a) në mënyrën që të bëhet harku i shpinës dhe të ngrihen kërdhokullat dhe shpatullat; b) në mënyrën që të ulet gjoksi dhe të ngrihen kërdhokullat; c) në mënyrën që të bashkohen këmbët në mënyrë që të bëhen më të shtrënguara dhe penetrimi të jetë më intensiv.

2. Poza misionare

Si të arrihet maksimumi nga kjo pozë?

Femra duhet të vërë një jastëk nën pjesën e poshtme të shpinës apo të komblikut, pastaj edhe dy modifikime: a) të ngrejë këmbët mbi supet e mashkullit; b) t’i ngrejë dhe t’i hapë këmbët.

3. Poza kauboj (femra sipër)

Në vend të lëvizjes lart-poshtë, le të provojë lëvizjet në rreth përpara-prapa. Kështu do të stimulojë klitorisin dhe do të ketë qasje më të lehtë të pikës G.

Meshkujt e pëlqejnë pasi ndihen të relaksuar dhe të përkëdhelur. Vetëm se ata ankohen se shpesh është e vështirë që femrat t’i zbresësh “poshtë” pas kësaj poze. /Telegrafi/