Blogerja e njohur e ushqimit “Me Jehonën” ka shpërndarë në Instagram një recetë të lehtë, të shpejtë dhe të shijshme të senduçit me xhem dhe gjalpë kikiriku.

Sandviçin me xhem dhe gjalpë kikiriku mund ta përgatisë secili person”- ka thënë blogerja, ku ia vlen të ceket që nevojiten shumë pak përbërës por kanë shije jashtëzakonisht të mirë, ku si rol kryesor në shije të këtij sandviçi e luan buka Brotchen që ka tul të butë dhe aromë tërheqëse.

Bukën Brotchen mund ta gjeni ekskluzivisht në rrjetin e supermarketeve INTEREX dhe është në kuadër të brendit francez Bonjour, e cila ka një çmim ekskluziv prej 69 cent.

Përveç bukës së bardhë, ju në INTEREX mund ta gjeni edhe Integral Brotchen, e cila piqet brenda 10 minutave dhe është shumë e shëndetshme.

Siç thotë dhe blogerja “Unë bukëzat integrale i pjeka në toster edhe menjëherë i lyva me gjalpë kikiriku dhe xhem dredhëzave”,  ndërsa sa i përket përgatitjes së bukës: Fillimisht brotçet i lyeni me pak ujë dhe i piqni në furrë për 10-12 minuta në temperaturë 220 gradë Celsius.