Samsung Electronics njoftoi se Neo QLED 2021 u bë televizori i parë që mori certifikimin për Performancën e Gaming nga Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), një institut i mirënjohur i çertifikimit të inxhinierisë elektrike në Gjermani.

Katër modele nga formacioni 2021 Neo QLED (QN900, QN800, QN90, QN85) morën certifikimin, një dallim i dhënë për ‘Low Input Lag’ dhe ‘HDR me shkëlqim më të lartë se 1,000 nit.’ Secili prej televizorëve kaloi një proces rigoroz testimi, duke fituar certifikimin për më pak se 10ms të vonesës së inputit gjatë çdo skene të lojës. Vonesa e hyrjes i referohet periudhës kohore nga kur një sinjal elektrik dërgohet deri kur shfaqet në ekran. Një televizor me vonesë më të ulët të hyrjes do t’u sigurojë lojtarëve një përvojë më të shkëlqyer të lojërave.

Neo QLED i Samsung gjithashtu mori certifikimin për HDR me shkëlqim mbi 1.000 nit. FreeSync Premium Pro gjithashtu shton mbështetjen HDR, duke i bërë skenat e ndritshme më të ndritshme dhe skenat e errëta më të errëta për të ofruar kontrast të optimizuar. Teknologjia HDR shpesh konsiderohet si një nga tiparet më të rëndësishme midis lojtarëve.

Neo QLED TV të Samsung japin detaje më të sakta dhe shprehje të jashtëzakonshme të ngjyrave për shkak të vëllimit të tyre 100% të ngjyrave dhe kontrollit të dritës së pasme 12-bitëshe. Wide Game View dhe Game Bar, pionere në industri, ofrojnë një përvojë më të gjerë shikimi me raport 21 9 dhe 32:9 dhe aftësinë për të kontrolluar shpejt një larmi informacioni lojërash.

Përveç kësaj, televizorët Neo QLED të Samsung ofrojnë lëvizje të shpejtë të lojës në 120Hz me Motion Xcelerator Turbo+, edhe gjatë lojës me UI fikse. Tingulli është përmirësuar gjithashtu përmes tingullit rrethues të bazuar në AI dhe object tracking sound (OTS +), duke dhënë përvojën përfundimtare të lojërave gjithëpërfshirëse.

Yonghoon Choi, Zv. President Ekzekutiv i Biznesit Vizual në Samsung Electronics tha, “Një numër në rritje lojtarësh kërkojnë ekrane të mëdhenj me cilësi të lartë të figurës kur kërkojnë një televizor dhe Samsung vazhdon të udhëheqë përvojën e lojërave të përqendruara në televizor.”

Për më shumë informacion mbi Neo QLED TV 2021 të Samsung, ju lutemi vizitoni www.samsung.com.