Tap n’Dije sonte ju ndreqë natën, me edicionin e saj të 21-të, që nga lansimi. Në ora 19:00 bëhuni gati për dhjetë pyetje që do t’ju testojnë dijen e do të mundsojnë fitimin e njërit nga tre shpërblimeve kryesore të mbrëmjës.

Me moderim nga aktori i dashur Rifat Smani, Tap n’Dije vazhdon lojën e saj, nga shtëpia, por pa e humbur cilësinë dhe kënaqësinë. Regjistrimi është i hapur (kliko këtu).

Sonte dhurohen këto shpërblime për tre të parët:

Vendi i parë fiton: Trotinet CityBlitz Speed
Vendi i dytë fiton: Pako Ushqimore II
Vendi i tretë fiton: Maus MSI

Gjithashtu, në TapQuiz është bërë traditë që një dhuratë nga GjirafaMall t’i dhurohet komentuesit më të mirë, i cili tërheqë vëmendje me komentin e tij qesharak apo interesant.

Por, qe gjithë kjo kënaqësi realizohet vetëm nëse ju regjistroheni paraprakisht. Regjistrimi pra u hap në ora 15:00 dhe vazhdon deri në fillim të pyetjes së parë, kur moderatori mbyllë regjistrimin.

Hapat që duhet të ndiqni për t’u regjistruar janë këto:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Regjistrohu duke klikuar këtu.