LAJMI I FUNDIT:

Rrjeti i marketeve Eli-Ab po hapet edhe në Lipjan

Rrjeti i marketeve Eli-Ab po hapet edhe në Lipjan

Rrjeti i njohur i supermarketeve, Eli-Ab po e hap pikën e radhës në qytetin e Lipjanit në rrugën Fehmi Agani për të qenë sa më afër konsumatorëve!

Eli-Ab u themelua në vititin 1992, është një nga bizneset që gjithmonë është fokusuar në çmimet e volitshme dhe është arsyeja kryesore pse qytetarë të shumtë zgjedhin për tu furnizuar me produkte për shtëpitë e tyre çdo herë, e në këtë pikë të re mund të shijoni zbritjet më të veçanta si në gjërat ushqimore po ashtu edhe në higjienë.

Krahas kësaj, në të gjitha pikat  Eli-Ab ju mund të gjeni edhe aksesorë shtëpiakë dhe artikuj të teknikës së bardhë.
Në Eli-Ab i keni të gjitha në një vend – madje më lirë e më mirë!

Hapja e pikës së re bëhet këtë të Premte, 5 Prill në ora 10:00.

Këtu mund ta gjeni pikën e re: maps.app.goo.gl/NGzFFcvTNhLc4srHA?g_st=ic

Zbritjet javore e ditore mund ti përjetoni në të gjitha pikat e marketeve Eli-Ab:

Rr. Ilaz Kodra, Dardani, Prishtinë
Rr. Pajazit Islami, Fushë Kosovë
Rr. Rexhep Bislimi (tek varrezat e qytetit), Ferizaj
Rr. Rexhep Bislimi (tek Ura e Madhe), Ferizaj
Rr. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj
Rr. Tahir Sinani (në qendër), Shtime
Rr. Fehmi Agani, Lipjan

Shfleto fletushkat aktive të Eli-Ab në: www.eliabmarket.com/fletushka