LAJMI I FUNDIT:

Risi, për herë të parë në Kosovë tani prezente dhoma me oksigjen hiperbarik nga 1 nëntor,2022

Risi, për herë të parë në Kosovë tani prezente dhoma me oksigjen hiperbarik nga 1 nëntor,2022

Nga teknologjia më e avancuar evropiane Oxyhelp Ks, është prezent në hotel Gorenje (Veternik, Prishtinë).

Dhoma hiperbarike është një tretman i njohur që bën mrekulli për rehabilitimin dhe përmirësimin e shumë sëmundjeve. Tretmani me oksigjen hiperbarik ofron lehtësim natyral për problemet e përditshme shëndetësore.

Çfarë është tretmani me Oksigjen Hiperbarik?

Tretmani me Oksigjen Hiperbarik përfshin frymëmarrjen e oksigjenit 100% të pastër në një dhomë me presion të rritur atmosferik për të ndihmuar në përmirësimin e fuqive të rikuperimit natyral të trupit tonë.

Për çfarë ëshë tretmani me oksigjen hiperbarik i mrekullueshëm?

Trajtim të diabetit, reumatologji, neurologji, autizëm, qeliza nervore, anemi, depresion, rehabilitim mjekësor, sistem imunitar, parandalim dhe kurim të infeksioneve, trajtim të toksinave trupore, trajtim të lëkurës, plagës dhe djegjes, shërim të lëndimëve dhe relaksim.

Si funksionon dhoma me oksigjen hiperbarik?

Procesi i marrjes së oksigjenit fuksionon brenda një dhome nën presion qe ndihmon trupin të marrë oksigjen në sasi të katërfisht se sa ne kushte normale dhe transporton atë në plazmën e gjakut dhe lëngjet e tjera jetike të trupit. Rritja e shpërndarjes së oksigjenit në indet e prekura nxitë rikuperimin dhe lehtëson dhimbjen.

Si janë procedurat?

Çdo klient ka një procedurë tretmani të veçant që propozohet nga 3 këshillues të çertifikuar. Tretmani zgjatë 45 minuta me një nivel të thellësisë që përcaktohet nga këshilluesit sipas nevojës.

Ku gjindemi ne?

Lokacioni: Hotel Gorenje

Rr. Prishtinë – Gjilan nr.34, Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë

 

Kontakti:

Nr.tel:049 77 77 70

Web: oxyhelp-ks.com

JETO SHËNDETSHËM ME OXYHELP KS!

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
TECHTONIC në Prishtinë: Hapet zinxhiri i dyqaneve të pajisjeve të teknologjisë

TECHTONIC në Prishtinë: Hapet zinxhiri i dyqaneve të pajisjeve të teknologjisë

Techtonic
Tri dekada plot sukses dhe arritje për Alba qeramika

Tri dekada plot sukses dhe arritje për Alba qeramika

Albaqeramika
Merr udhëtimin që meriton me Prime Travel

Merr udhëtimin që meriton me Prime Travel

Prime Travel
Ja pse Kontura Profiles bën linjën më të sigurt të prodhimit – bashkëpunimi me një ndër prodhuesit më të njohur italian

Ja pse Kontura Profiles bën linjën më të sigurt të prodhimit – bashkëpunimi me një ndër prodhuesit më të njohur italian

Kontura Profiles
Pse fluturimet drejt dhe nga Gjermania janë kaq të shtrenjta?

Pse fluturimet drejt dhe nga Gjermania janë kaq të shtrenjta?

Ekonomi
Bregu: Evropa do të jetë më e fortë me një Ballkan Perëndimor të integruar, të përshpejtohet procesi i zgjerimit

Bregu: Evropa do të jetë më e fortë me një Ballkan Perëndimor të integruar, të përshpejtohet procesi i zgjerimit

Ekonomi
Kalo në kategori