LAJMI I FUNDIT:

Restauranti më cool në qytet ka hapur dyert – MeetPoint është vendi për familje e shoqëri

Restauranti më cool në qytet ka hapur dyert  – MeetPoint është vendi për familje e shoqëri

Ky është MeetPoint, restoranti italian që sapo hapi dyert në Dukagjini Center Prishtinë. Ky vend ka potencialin të bëhet “pika e takimit” për ata që kërkojnë miqësi me kuzhinën italiane. 

Atmosferë “chic” dhe moderne

Pasi hyjnë, vizitorët do të përfshihen në një atmosferë “chic” dhe moderne. Interieri është si një selfie e kthyer në një pikture 3D: është i thjeshtë, por ka ngjyrat e duhura dhe ndriçimin e butë që krijon një ndjesi të rehatshme. 

MeetPoint është vendi për ata që kërkojnë ushqimit të shijshëm. E gjithë kuzhina italiane qëndron këtu, nga pica deri tek pasta më kremoze dhe sigurisht, alternativa tjera për shije të tjera.

Lokaconi? 

Aty ku duhet të jetë – në Dukagjini Center, ku të gjithë studentët e UBT-së dhe familjet që jetojnë aty, mund të ushqehen dhe kalojnë kohë pas një dite plot me dinamikë. 

MeetPoint po bëhet vendi i ri ku mund të gëzosh një darkë të mirë apo të thjesht të relaksoheni pas një dite të gjatë në Prishtinë.  

Me ambientin e rehatshëm dhe lokacion ideal, MeetPoint po e ndryshon lojën për restorantet në kryeqytet. 

Për më shumë informacione vizitoni:

Instagram: mymeetpoint

Dukagjini Center, Prishtinë