Ndër vite, shumë lojtarë kanë treguar cilësitë e tyre, por më shumë kanë befasuar me lëvizjet e tyre kur kanë pasur topin në këmbë.

Reklama

Ronaldinho cilësohet si lojtari më driblimet më të mira në histori të futbollit, por larg tij nuk qëndrojnë shumë emra.

Më poshtë keni 20 futbollistët që kanë treguar dhe tregojnë cilësitë e tyre me topin:

20) Arjen Robben

19) Roberto Baggio

p1e5sf3e6c15d51pqc9ld1msn1oure.jpg

18) Juan Roman Riquelme

p1e69vvtsvmfh8g37a91n6s14bpa.jpg

17) Ferenc Puskas

p1e6a01gqj9lqu1e1t4brnd1kptc.jpg

16) Ronaldo Nazario

p1e5sfclr8qsr4strig129tdek.jpg

15) Alfredo Di Stefano

p1e6a033vf1bdb1aei1lqu1n6eri5e.jpg

14) Pele

p1e6a05tfs135p1vo1b5mi411g74g.jpg

13) Cristiano Ronaldo

p1e5setcij1tn71t79qabi3kv1c.jpg

12) Neymar

p1e6a09hebq4p15c0f2e175h1e29i.jpg

11) Paul Scholes

p1e6a0b5s010v0dd2qgi1a0ms7mk.jpg

10) Xavi

p1e5vel7q790d2q36b11sut1bhe9.jpg

9) Andrea Pirlo

p1e5sg3opdokt10lecvr1g889dlq.jpg

8) Andres Iniesta

p1e6a0i84cu33s057bpoq4ctm.jpg

7) Thierry Henry

p1e5sg0bh4105a19bi12091ibq1vhpo.jpg

6) George Best

p1e5sf6plr1ag1dnnaukg2f1uh3g.jpg

5) Lionel Messi

p1e6a0mgceggh10251r2o15l011n2o.jpg

4) Zinedine Zidane

p1e5sffk5tbcbv2p1pnh55u1jl3m.jpg

3) Johan Cryuff

p1e6a11r3bk0c1s4d1l2r1cllmotq.jpg

2) Ronaldinho

p1e5sfa7q71lsbqi52qhn73o1ai.jpg

1) Diego Maradona. /Telegrafi/

p1e6a1en1a15h4tsag99d6d1q0es.jpg