LAJMI I FUNDIT:

Rastet kur zogjtë ndërtuan fole në vendet më të pazakonta të mundshme

Rastet kur zogjtë ndërtuan fole në vendet më të pazakonta të mundshme

Nga këpucët e tenisit që u harruan në garazh, te helmetat e motoçikletave, te fshesat e dyshemesë – këta zogj vendosën të lëshojnë vezët e tyre në vendet më të pazakonta të mundshme!

Reklama

Njerëzit thjesht duhej të bënin foto si provë sepse është e vështirë të besohet ndryshe në këto skena!

Këto janë 20 rastet kur zogjtë ndërtuan fole në vendet më të pazakonta të mundshme dhe u bënë një hit viral.

Natyra është vërtet e mahnitshme! /Telegrafi/