Zv. kryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerindska sot pasdite në aeroportin e Shupit e priti princin Edvard, grofot nga Saseks, njofton AIM.

Për këtë pritje Sheqerinska në “Twitter” shkruan se “vizita unikate e cila flet për marrëdhënie të mira në mes të dyja vendeve”.

Princi Edvard nesër do të marrë pjesë në Filarmoninë kombëtare në ngjarjen në të cilën pritet të tregohen lidhjet në mes Britanisë së Madhe dhe Maqedonisë së Veriut, në arsim, mjedisin jetësor dhe art.

Kjo është vizita e dytë e princit Edvard në Maqedoni. Ai në vitin 2006 i hapi dyert e ambasadës së re të Britanisë në Shkup./Telegrafi/